Glavni grad Podgorica

Vrijedna donacija za korisnike Dnevnog centra!

U Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju upriličen je događaj povodom donacije kompanije Jumbo u iznosu od 4000€. Tom prilikom, predstavnik kompanije Jumbo Miloš Pižurica i ministarka Ministarstva rada i socijalnog staranja Naida Nišić posjetili su ovu ustanovu.

Direktorica Dnevnog centra izrazila je duboku zahvalnost kompaniji Jumbo na ovoj velikodušnoj podršci. „Ova donacija omogućila nam je opremanje sobe za individualni rad, pružajući djeci mogućnost za napredak i razvoj. Pozivamo i druge društveno odgovorne kompanije i pojedince da slijede ovaj primjer nesebičnosti i pridruže se u podršci onima koji se suočavaju sa izazovima u razvoju“, rekla je direktorica Dnevnog centra.

Ministarka je ovom prilikom istakla da će Ministarstvo rada i socijalnog staranja aktivno podržavati ovu ustanovu, otvarajući vrata za saradnju.

Direktor kompanije Jumbo naglasio je njihovu posvećenost društveno odgovornim inicijativama, ističući važnost zajedničkog napora u stvaranju boljih uslova za djecu sa posebnim potrebama.

Ova vrijedna podrška ne samo da stvara konkretne promjene u radu centra, već i šalje snažnu poruku solidarnosti i podrške cjelokupnoj zajednici. Očekujemo da će ovakvi primjeri podstaći druge da se angažuju i doprinesu stvaranju pozitivnih promjena u životima onih kojima je pomoć najpotrebnija.